🚚 Verzending binnen 24 uur / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Musthav-es is dé plek voor cadeauboxen en losse cadeautjes voor een (toekomstige) mama, papa, opa & oma! Wij mixen de mooiste producten van de leukste merken bij elkaar: en dat maakt onze boxen zo uniek! Deze klant en klare boxen zijn start klaar om aan de gelukkige te geven.

   Wil je liever zelf een box samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Je vindt hier meer informatie over.

Een Cadeaubox van Musthav-es !

Wij mixen de mooiste producten van de leukste merken bij elkaar: en dat maakt onze boxen zo uniek! Met producten van o.a. Nijntje, Lantaarn Publishers, Mushie, Totum, Little Dutch en Bibs. Stuk voor stuk prachtige merken, maar combineer je ze samen dan heb je het beste van het beste!

De cadeauboxen van Musthav-es  zijn een feestje om te geven en om te krijgen!

Het echte “unboxing” gevoel! Dat bereik je natuurlijk met een cadeaubox met een mooi vloeitje en stickertje. Want dan zal ze zich afvragen: wat zit er toch in?

Verstuur ook rechtstreeks naar de gelukkige!

Het zijn roerige tijden! Op kraamvisite gaan is niet altijd mogelijk. Daarom kun je bij ons ook je bestelling rechtstreeks naar de ontvanger versturen. Je kunt je kaartje tijdens het afrekenen toevoegen en wij zorgen dat depersoonlijke boodschap opgeschreven wordt en wij zorgen voor een compleet cadeau met het handgeschreven kaartje.

Eigen ( cadeau ) box samen stellen?

Liever een eigen box samen stellen? Dat is mogelijk ga naar de pagina : 'stel zelf een box samen'
Alles uit de winkel is mogelijk om in een cadeaubox te stoppen.
De grotere cadeaus worden dan feestelijk los verpakt als het niet meer in de box past.
Wie ga jij verrassen?