🚚 Verzending binnen 1-2 werkdagen / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Katoen Slabber

Katoenen slabbers, je kan er nooit genoeg van in huis hebben liggen. Nu ook met leuke bedrukte teksten.
De comfortabele slabber van het merk Funnies zorgt ervoor dat jouw kindje het schoon houd tijdens het eten. 

Katoenen slabber | slabbetjes

Onze slabbetjes zijn ervoor gemaakt om heel vaak vies te worden. De stof is van 100% katoen. Daardoor gaat de slab lang mee en kun je hem elke dag wassen. De bies houdt hem mooi in vorm. We hebben de slab bovendien lekker groot gemaakt. En de stof bestaat uit twee lagen. Je baby kan dus lekker knoeien, terwijl de kleren netjes schoon blijven.

Slabbetjes

Baby’s huilen, lachen, brabbelen, slapen, eten, drinken, poepen, plassen en kwijlen. Een kwijlende baby kan grappig zijn voor papa en mama, maar is vaak eerder een ongemak. Want baby’s kwijlen veel. Tijdens het drinken uit de fles, tijdens het eten, maar ook tussendoor. Dan is het niet fijn als de net schone kleertjes van jouw baby weer onder de kwijl zitten. Daarom zijn er slabbetjes. Van silicone slabbetjes tot slabbetjes met tekst

Wat is een baby slabbetje?

Met een slabbetje vang je kwijl op of veeg je het weg. 

Slabbetjes of kwijlslabbetjes zijn een middel om een ongewenste knoeiboel te voorkomen.

Je doet jouw baby een slabbetje om als hij of zij gaat eten. Als je baby dan morst, komt het eten of drinken op het slabbetje en niet op de kleding. Zo wordt alleen het slabbetje vies en hoef je niet na elke maaltijd je baby weer om te kleden. Dit voorkomt dus ook onnodige, extra wasbeurten.

Waarom een slabbetje?

Een slabbetje, kwijlslabbetje, kwijlslab of silicone slabbetjes met mouwen zijn handige en praktische items voor papa’s en mama’s met een baby. Baby’s produceren namelijk ontzettend veel speeksel: kwijl. Dit is gelukkig heel normaal, ook het bellen blazen met speeksel. Vooral in de fase waarin jouw baby van alles in zijn/haar mond stopt, is kwijlen de normaalste zaak van de wereld.

Baby’s hebben ook een slabbetje nodig als de eerste tandjes doorkomen. Dan wordt er namelijk meer speeksel geproduceerd. Je kunt dus geen slabbetjes genoeg in huis hebben.

Betaalbare Slabbetjes online kopen

Waarom moeten kwijlslabbetjes alleen praktisch zijn? Met een effen print, mooie kleuren of slabbetjes met tekst maken van een kwijlslab ineens een leuk item. Een accessoire voor tijdens het eten waar jouw baby ook nog van opvrolijkt.