🚚 Verzending binnen 24 uur / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Silicone Slabber

De silicone slab is 100% voedselveilig, BPA vrij, comfortabel en heeft een uitstekende kwaliteit. Met extra verstevigde sluitingen ideaal om lang mee te gaan.
Comfortabel rondom de nek, uiteraard waterdicht én vaatwasser bestendige babyslab. Het opvangbakje zorgt ervoor dat etensresten worden opgevangen en niet makkelijk meer op de grond vallen. Geschikt voor het eerste hapje of voor de al wat gevorderde eter.
In verschillende kleuren verkrijgbaar.

Silicone slabber met opvangbakje

De Siliconen Slab W is naast stijlvol erg praktisch. Dankzij de slab blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog. De slab is namelijk waterafstotend en heeft een handig opvangbakje. Doordat de slab gemaakt is van siliconen kun je het eenvoudig schoonmaken. Verder is de slab verstelbaar in vier maten zodat je het extra lang kunt gebruiken. Kortom, een echte musthave!

Waarom een silicone slabber?

Met een slab van Silicone is het eten geven van je kleintje nog nooit zo gemakkelijk geweest. Door het zachte materiaal zit onze silicone slabber erg comfortabel. Ook is het schoonmaken van een silicone slabber in een handomdraai gedaan.

Dankzij het gladde materiaal is het eenvoudig met een vochtig doekje te reinigen. Daarnaast kan de slabber in de vaatwasser worden meegewassen.

Naast het feit dat onze slabber prettig om de nek en dat deze gemakkelijk schoon te maken is maakt het opvangbakje onze slabbetjes de perfecte keuze!