🚚 Verzending binnen 1-2 werkdagen / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Difrax

Wij snappen dat de komst van 'n kleintje je wereld op z’n kop zet. Je doet het goed en wij helpen je gaandeweg met onze producten.

Fopspeen voor de baby

Baby's hebben van nature een grote zuigbehoefte. Door krachtig te zuigen, zorgen ze er namelijk voor dat de melkproductie van de moeder op gang komt. Borstvoeding geven is niet altijd of soms helemaal niet mogelijk en een fopspeen kan dan de troost bieden die het kindje nodig heeft.

Voordelen van Difrax fopspenen in vergelijking met duimzuigen

Difrax fopspenen bieden niet alleen de rust en troost die je kindje nodig heeft, de speen heeft ook een aantal voordelen in vergelijking met duimzuigen. Zo is een Difrax speen bijvoorbeeld beter voor de tanden dan duimen en is het gebruik van een fopspeen ook hygiënischer. Difrax spenen zorgen ervoor dat je baby lekker rustig in slaap valt en het kindje zal minder snel op de buik draaien met een speentje in zijn of haar mond. Bovendien is het afleren van het gebruik van een speen een stuk makkelijker dan wanneer het kind gewend is om op de duim te zuigen.

Difrax speen als oplossing in 'crisissituaties'

Een gillend kind in de supermarkt, een jengelende baby in het vliegtuig, een heftige huilbui in een volle wachtkamer; krijg je het al warm? Echte crisissituaties zijn het natuurlijk niet, maar grote kans dat het wel zo voelt voor jou als ouder. Door altijd één of (voor de zekerheid) meerdere Difrax spenen bij de hand te hebben, lukt het je vaak wel om in deze lastige situaties de troost te bieden die je kindje op dat moment nodig heeft. Een speenkoord is in dit soort gevallen ook ideaal om het speentje onderweg niet te verliezen.

Verschillende soorten spenen

Fopspeentjes zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo verkopen we leuke Nijntje speentjes van Difrax, maar zijn er ook schattige speentjes met 'I love mama' erop. Let goed op de verschillende leeftijden die staan aangegeven bij de speentjes. De speentjes die geschikt zijn voor kindjes tussen de 0 en 6 maanden zijn namelijk kleiner dan de spenen voor kinderen vanaf 12 maanden.

Speentje die de ontwikkeling van tong- en kaakspieren stimuleert

De Difrax Dental speen is een speen die de ontwikkeling van de tong- en kaakspieren en het gehemelte van je baby stimuleert. De speen heeft een andere vorm dan de natuurlijke vorm van de Natural fopspeen van Difrax. Voordeel van de Natural fopspeen is dat deze natuurlijker zal aanvoelen voor je kindje, maar daarentegen is de vorm van de Dental speen weer beter voor het gebit.

Difrax bij Musthav-es 

Bij Musthav-es zorgen we dat je bestellingen binnen 48 uur verzonden is! Is het product een kadotje? Tuurlijk kan dat! Wij pakken met liefde je bestelling geheel gratis in! Vanaf €50 euro gratis verzending.