🚚 Verzending binnen 1-2 werkdagen / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Funnies

Funnies is een trendy en kleurig merk. Ze zijn gespecialiseerd in babytextiel zoals knuffels, babymutsjes, slabbertjes, . De producten zijn in trendy kleuren en leuke teksten. De producten van Funnies zijn leuk om te krijgen maar ook om cadeau te geven!

Funnies

Funnies knuffels & meer

In ons assortiment kunt u sinds kort de leukste producten van het merk Funnies vinden. Zo heeft u de keuze uit de leukste slabbetjes, knuffels en knuffeldoekjes. Ook kunt u deze producten bedrukken met de naam van uw kindje én de datum. Kortom, genoeg opties! Wilt u meer weten over het merk Funnies en wat Musthav-es voor zou kunnen betekenen? Lees dan snel verder!  

 Wat maakt een product van Funnies hét ideale cadeau?  

Wanneer u een kraamcadeau geeft is er niets vervelender dan hetzelfde cadeau geven als een familielid of kennis. Met een product van Funnies uit onze veelzijdige webshop wilt u niet alleen de ouders blij maken, maar vooral laten zien hoe blij u bent met de komst van de baby. Met de producten van Funnies bent u verzekerd dat u iets geeft dat uniek is én elk kindje blij maakt. Kortom, hét ideale cadeau! En voor HET unieke kado gaan, dat kan! kijk maar eens op gepersonaliseerd kraamcadeau, niks is unieker dan de naam en of geboorte gegevens van het pasgeboren babytje

Kunt u niet kiezen?  

Wij hebben diverse producten van Funnies in onze webwinkel. Door dit brede assortiment kunnen wij begrijpen dat het lastig kan zijn om het perfecte cadeau te vinden. Vindt u het lastig om een leuk Funnies knuffeldoekje te kiezen? Dan helpen wij u op weg met een aantal aanraders! Zo is het speendoekje Ollie  heel erg populair bij onze klanten. Dit doekje van Funnies is handgemaakt én 100% van katoen. 

 Funnies sspeendoekje 

Een andere aanrader uit ons assortiment is het Funnies speendoekje. Dit cadeau is vooral heel erg leuk en handig om de speen aan te knopen. Met dit cadeau zorgt u ervoor dat het kindje nooit meer zijn of haar speen kwijt raakt! De maat is ongeveer 24 x 24 cm. Daarnaast wordt het doekje verpakt als brievenbuspost, waardoor u het cadeau nóg sneller in huis heeft! Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u een goede keuze maken voor uw kraamcadeau dan kunt u direct contact met ons opnemen via info@Musthav-es.nl. Samen komen wij tot het ideale cadeautje. 

Een standaard Funnies knuffel, speendoekje of slab is natuurlijk een beetje saai. Daarom kunt u bij Musthav-es uw cadeau personaliseren met een bedrukking van een naam én datum! Dit maakt uw cadeau niet alleen unieker, maar het levert ook nog eens een blijvende herinnering op. Vooral wanneer u hier later foto’s van ziet. Twijfelt u of de naam te lang is? Neem dan gerust contact met ons op!  

Bent u op zoek naar een leuk kraamcadeau? 

Gaat uw familielid, vriend of collega binnenkort bevallen en bent u op zoek naar een kraamcadeau? Dan bent u in de webshop van Musthav-es aan het juiste adres! Wij zijn ervan overtuigd dat ons assortiment iets in huis heeft waar u wellicht nog niet aan heeft gedacht. In de laatste jaren is het merk Funnies de eerste keuze geworden op het gebied van de leukste kraamcadeautjes. Wij hebben hier dan ook een ruim assortiment in, waarin u tevens de mogelijkheid heeft om uw cadeau naar smaak te personaliseren. Kiest u voor een babymuts met naam, knuffeldoekje of een  slab? U vindt het allemaal in onze webshop! Wij verpakken het cadeautje geheel gratis en feestelijk! 
Een feestje om te geven maar ook om te krijgen!