🚚 Verzending binnen 1-2 werkdagen / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Meyco

Mix & match met Meyco. Jij bent uniek als geen ander en zo ook jouw eigen stijl en keuzes. Mix & match er heerlijk op los!

Meyco in de babykamer

Als kersverse ouder van een prachtig klein wonder wil je dat je baby niets tekort komt. Meyco heeft voor jouw baby alle producten en artikelen om hem of haar te laten genieten van die vele uurtjes slaap. Iets waar jij als ouder dubbel van wilt genieten. Het liefst zit je nog zo lang mogelijk op die roze wolk en gebroken nachten helpen je daar niet bij. Wij helpen jou om je eigen Meyco babynest te creëren waar die kleine heerlijk gaat doorslapen.

Voor het slapen gaan

Jouw baby slaapt heerlijk door met een ledikantdeken van Meyco. De katoenen dekens worden in Duitsland niet alleen onder de hoogste kwaliteitsnormen vervaardigd, de dekentjes krijgen ook nog eens een unieke nabehandeling. De katoenen dekens worden geweven en daarna opgeruwd. Zo krijgt de deken de zachtheid van een fleecedeken, terwijl het warmtevasthoudende aspect van katoen behouden blijft. Wat zal die kleine er lekker onder slapen!

Wij hebben ook heerlijk warme en zachte mixed dekens van Meyco voor jouw baby. Deze dekens bestaan uit twee lagen. De eerste laag uit 100% katoen, de tweede laag uit 80% katoen en 20% polyester. De mixed dekens zijn uitstekend geschikt voor de koude en donkere maanden om je baby lekker warm te houden.

Moeilijke slaper?

Met de Swaddle Meyco inbakerdoek, is je kindje eenvoudig in te bakeren en creëer je weer het veilige gevoel dat de baarmoeder ook gaf. Hierdoor kan je kindje zich makkelijker ontspannen. Als je kindje onrustig is of veel huilt, is inbakeren een hulpmiddel om je baby sneller weer ontspannen en rustig te krijgen.

Meer Meyco voor in het ledikant

Je baby comfortabel warm houden doe je niet alleen met dekentjes. Met een Meyco ledikantlaken ligt je kleine onder een fijne zachte laken die door de geweven katoenen structuur lekker ademt. 

Eropuit met je kleine

Het is zo fijn om af en toe een frisse neus te halen met de kleine. Wel goed ingepakt natuurlijk. Met een Meyco voetenzak pak je jouw baby lekker warm in en gaan jullie samen in de herfst of een koude dag, van de vallende blaadjes genieten. Voor in de buggy houd je ze extra warm met een Meyco voetenzak.

Een uitvoering die bij je past

Wij hebben allerlei Meyco spulletjes voor jou in diverse kleuren beschikbaar. Op onze website zie je per artikel welke kleur er van dat artikel beschikbaar is. Voor elk kleurtype hebben wij meerdere afbeeldingen van de desbetreffende kleur toegevoegd. Slaapt die van jou straks heerlijk rustig onder een stoer Meyco camel dekentje? Of toch in die stijlvolle Meyco forest green slaapzak? Welke uitvoering jij ook wil hebben, wij hebben het voor je!

Op zoek naar andere producten van Meyco? Grote kans dat je slaagt bij Musthav-es.
Gratis verzending vanaf €50 en wilt u een Meyco artikel kado doen? dat kan! Wij pakken het gratis feestelijk voor je in!