🚚 Verzending binnen 1-2 werkdagen / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Musthav-es

De leukste betaalbare Musthav-es voor baby en/of kind.
Met liefde handgemaakte artikelen & wordt ook met liefde gratis ingepakt!

Bijtring

Deze bijtringen zijn hand gemaakt en ideaal voor kindjes waarbij de tandjes doorkomen. Ook kun je met de bijtring rammelen wat kindjes vaak erg interessant vinden. De siliconen kralen hebben een verzachtende werking. We verkopen onze bijtringen met of zonder naam. Erg leuk als cadeautje!

Speenkoord met naam (of zonder naam)

Een speenkoord met naam (of zonder naam) is een echte musthave.
Een speenkoord kan natuurlijk niet ontbreken op het baby-uitzet lijstje. Onze speenkoorden zijn ontzettend handig voor onderweg (waar is dat speentje nou gebleven?) en erg leuk om cadeau te geven. Met of zonder naam.

In verband met veiligheid (Nen-norm 12586) maken wij onze speenkoorden (zonder clip) maximaal 22cm lang. Als de naam die er op mag te lang is zullen wij het speenkoord iets inkorten. Is dit het geval zullen wij minder kralen gebruiken.

Speendoekjes

Onze speendoekjes worden met heel veel liefde hand gemaakt. Dit speendoekje heeft aan de ene kant een printje en aan de andere kant een zacht teddy stofje. Naast dat ze er prachtig uitzien zijn ze ook erg makkelijk in gebruik.

Musthav-es

In de webshop vind je hippe en gepersonaliseerde kraamcadeaus, houten speelgoed, diverse items voor de kinderkamer, toffe cadeautjes voor speciale momenten, de zachtste knuffels, Bibs speentjes of geweldige voorleesboeken voor jouw baby/ peuter.  Bij ons vind je unieke handgemaakte babyspullen, met veel liefde en zorg gemaakt. Wij pakken alle cadeaus gratis feestelijk voor je!