🚚 Verzending binnen 1-2 werkdagen / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Naïf

Ben je op zoek naar Naïf babyverzorging? Bij Musthav-es vind je een ruim assortiment aan Naïf babyverzorging. Bekijk hier ons assortiment aan Naïf zonnebrandNaïf huidverzorging en voor de zwangere mama's (to be) 
Voor jouw baby en jezelf wil je natuurlijk alleen het allerbeste!!

No-nonsense ingrediënten

‘’Ieder mens wordt van nature naïef geboren: eerlijk, onbevangen en onschuldig’’. Toen Jochem Hes en Sjoerd Trompetter vader werden, viel het hen op dat babyverzorging vol zit met schadelijke ingrediënten. Niet helemaal de bedoeling en zo onschuldig dachten zij. Daarom richtten de twee in 2013 Naïf op, een betrouwbaar huidverzorgingsmerk zonder schadelijke stoffen voor baby’s en kinderen. Als snel bleek dat vrouwen ook veel interesse hadden in de producten van Naïf. Daarom riepen de oprichters ook een vrouwenlijn met no-nonsense ingrediënten in het leven.

Naïf Baby

We willen de allerbeste zorg voor onze kinderen en daarom behandel je een babyhuid met liefde. Doordat alle Naïf babyproducten allergeen-vrij zijn en geen synthetische parfum bevatten, prikken ze niet in de oogjes van de baby en zijn ze zacht voor de hoofdhuid. Ontdek bijvoorbeeld de Naïf Baby miniset, Naïf Baby billencreme of Naïf zonnebrand SPF30.

Naïf huidverzorging voor vrouwen

De huidverzorging voor vrouwen is beschikbaar voor ieder huidtype, zoals vet, droog of gemengd. Ontdek bijvoorbeeld de Naïf Zwangerschapsolie 100% vegan en dierproefvrij. Daarnaast biedt Naïf ook verzorging voor vermindering in striae zoals Naïf Pregnancy Belly Balm.

Naïf kopen bij Musthav-es

Bekijk ons aanbod Naïf. Natuurlijke huidverzorging voor baby’s en vrouwen, 100% vegan. Gratis verzending vanaf €50.
Wilt u Naïf care kado doen? dat is mogelijk! Wij pakken het met liefde gratis feestelijk voor je in!!