🚚 Verzending binnen 1-2 werkdagen / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Rebo publishers

Ben je op zoek naar een leuk boek voor je (klein)kind, neefje, of buurmeisje? Bij Musthav-es vind je een leuk assortiment aan kinderboeken. Voor elke leeftijd is er iets te vinden. Van voorleesboeken tot geluidboekjes. De beste kinderenboeken én de mooiste kinderboeken. 

Baby en kinderboeken

Het boeken aanbod voor baby's en kinderen is kleurrijk, divers en vooral creatief. Er is geschikt leesmateriaal voor elke behoefte en elke levensfase. eerste woordjes boekjes, muziekboekjes , baby boekjes en zaklampboeken begeleiden baby’s . 

Vrolijk en om aan te raken – baby boekjes voor de allerkleinsten

Kleine kinderen leren veel over hun zintuigen. Speelgoed, knuffels, boekjes - alles wordt aangeraakt en gevoeld en vaak ook in de mond gestopt. De buggyboekjes zijn perfect voor onderweg bijvoorbeeld voor de kinderwagen en kunnen eenvoudig worden bevestigd met bijvoorbeeld een kleurrijk koord. Ook zijn er handige buggyboekjes waar de bevestiging al aan zit, zo raak je de boekjes nooit meer kwijt.

Waar gaat een babyboekje over? Een baby boekje vertelt simpele verhalen in eenvoudige beeldtaal. De focus ligt op de belevingswereld van het kind: kleurrijke dieren en vormen creëren een wereld vol felle kleuren die kleine kinderen al op jonge leeftijd herkennen.

Peuter voorleesboeken | Prentenboeken

Vanaf 2 jaar begrijpen peuters al behoorlijk wat. Lezen is belangrijk voor kinderen van alle leeftijden. Als kinderen nog niet zelf kunnen lezen, dan lees jij als ouder boeken aan hen voor. Ben je daarom op zoek naar het beste peuter boek voor jouw kind? Dan kun je op verschillende zaken letten. Zo kun je kiezen voor een boek waarvan de kaft je peuter aantrekt. Je kunt ook kiezen voor een boek uit een bepaalde boekenreeks, omdat je dan gedurende lange tijd verder kunt gaan met de avonturen van die held of heldin. Het is vaak leuk om te kiezen voor zaklampboek. Dergelijke boeken zijn voor kinderen net als spelletjes, waardoor ze het leuk vinden om naar je te blijven luisteren terwijl je voorleest.

De wereld van je peuter wordt steeds groter. Voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Het prikkelt de fantasie en stimuleert onder meer de taal- en spraakontwikkeling en sociaal-emotionele vaardigheden. Stimuleer deze groei met deze leuke en leerzame voorleesboeken, boeken over de natuur, cijfers en letters en nog veel meer wat een peuter graag wil ontdekken!