🚚 Verzending binnen 1-2 werkdagen / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Swim Essentials

Is jouw kleintje er ook klaar voor om de show te stelen in het zwembad of op het strand? Zie jij je kleintje  al helemaal drijven met de leuke zwembandjes of baby floats? Of Verkoeling opzoeken in de (baby) zwembaden. 
Is het een kadotje? Geen probleem wij van Musthav-es maken een feestje van elke bestelling en dat helemaal gratis! 

SWIM ESSENTIALS

Bij het merk Swim Essentials vind je alles wat je nodig hebt om veilig met je kindje te kunnen zwemmen. Zwembandjes en een zwemband zorgen ervoor dat je kindje blijft drijven. Een opblaasbaar zwembadje is ideaal voor in de tuin of om mee te nemen op vakantie. Zonder lucht neemt een badje tenslotte nauwelijks ruimte in. Een badje is op de camping of het vakantiepark de ideale tijdsbesteding voor je kindje. 

Zwemband en bandjes met een vrolijk printje

Extra leuk aan de bandjes en zwembanden van Swim Essentials is dat je de artikelen verkrijgbaar zijn per serie. Hoe leuk is het voor je zoon of dochter als de bandjes om de armen matchen met een zwemband? De Swim Essentials artikelen zijn goede kwaliteit zodat je niet bang hoeft te zijn dat ze na enkele keren gebruik al lek gaan. 

Swim Essentials zwembanden, badjes en zwembandjes online bestellen

Het assortiment van Swim Essentials vind je op deze pagina. Via deze pagina kun je ook alle artikelen van Swim Essentials online bestellen. Als de artikelen uit voorraad leverbaar zijn, heb je ze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Heb je advies nodig? Neem contact met ons op . Via de mail beantwoorden we graag al je vragen!
Is het een kadotje? Geen probleem bij Musthav-es verpakken wij het gratis feestelijk voor je in!