🚚 Verzending binnen 24 uur / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Bijtringen

Als de eerste melktandjes doorkomen geeft dat veel ongemak voor je kleintje. Een bijtring is ideaal om het pijnlijke tandvlees van je kleintje te verzachten en het door laten komen van de tandjes makkelijker te maken. De verschillende bijtringen bestaan uit verschillende materialen en kunnen een koelende functie hebben wanneer deze in de koelkast worden bewaard.
Unieke (naam) Bijtringen.

Bijtspeeltjes en Bijtringen van Musthav-es

De komst van de eerste tandjes is een mijlpaal voor jouw baby, maar niet altijd even prettig. Om de pijn te verlichten heeft Musthav-es  kleurrijk bijtspeelgoed. Het biedt troost en helpt de nieuwe tandjes door te komen.

Bijtspeelgoed werkt ook erg stimulerend voor de ontwikkeling van jouw baby. Baby's leren ontdekken door alles in hun mond te doen. De bijtringen zijn zo ontworpen dat het makkelijk vast te pakken is met babyhandjes.  

Er worden geen gevaarlijke stoffen gebruikt in het materiaal of de verf die wordt gebruikt voor het bijtspeelgoed zodat het altijd veilig voor jouw kleintje is om te sabbelen op het speelgoed. 

Lekker spelen met Musthav-es speelgoed

Bij Musthav-es vind je houten speelgoed, zacht speelgoedbadspeelgoed, puzzels en speelgoed voor onderweg voor jouw baby of kindje.

Van baby en dreumes tot peuter en kleuter: Musthav-es biedt in haar online speelgoed webshop een breed assortiment aan speelgoed voor alle leeftijden.

De speelgoedwinkel is gevuld met spelletjes en speelgoed in de zachte, moderne kleuren.
Merken zoals : Lanco, Sophie de giraf, Little Dutch en Musthav-es handgemaakte bijtringen

Welk speelgoed is geschikt voor jouw baby of kindje?

Het is belangrijk om te beslissen wat jij graag wilt voor jouw baby of kindje. Elk speelgoedje zorgt voor een andere stimulans en prikkel. Kinderen gebruiken speelgoed om hun zintuigen te ontwikkelen.

Een brede collectie aan speelgoed draagt bij aan een goede ontwikkeling van jouw baby, dreumes, peuter of kleuter. 

Als je op zoek bent naar persoonlijk advies, zodat je zeker weet dat jouw baby, dreumes of kleuter veilig en met plezier kan spelen, mag je ons altijd mailen info@musthav-es.nl

Zorg dat jouw baby of kindje veilig speelt!

Musthav-es heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Al het speelgoed voldoet aan de Europese kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Wij gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen voor ons speelgoed. Voor het zachte speelgoed kiezen wij voor textiel zonder scherpe randen. En wij vermijden het gebruik van gevaarlijke verfstoffen. 

De online speelgoed webshop van Musthav-es

Musthav-es  maakt het ook mogelijk om een leuk kraamcadeau tegeven. We hebben kant en klare cadeauboxen maar ook een 'stel je eigen box samen'. Wist je dat wij alles gratis feestelijk verpakken. Gratis verzending vanaf €50,- en binnen 48 uur verzonden.