🚚 Verzending binnen 1-2 werkdagen / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Houten speelgoed

Houten speelgoed: duurzaam, vrolijk van kleur en stimuleert de grenzeloze fantasie en creativetijd. Bij Musthav-es verkopen we verschillende merken, dus ook verschillende soorten speelgoed in het hout.
Is het een kadotje? Geen probleem bij Musthav-es pakken we het gratis feestelijk voor je in! 

Houten speelgoed

Verantwoord houten speelgoed

Het houten speelgoed van Musthav-es is niet alleen leuk voor je baby, peuter of kleuter, zelf word je er ook heel blij van! Dat komt omdat het heel lang meegaat én natuurlijk omdat het verkrijgbaar is voor een Musthav-es prijsje, zoals je van ons gewend bent. Ons houten speelgoed is heel degelijk en kan tegen een stootje. Of meer stootjes. Zo heeft niet alleen je eerste kindje volop plezier met het houten speelgoed, maar kunnen broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes er later ook nog volop mee spelen. Door de vrolijke kleuren en leuke vormen zijn bijvoorbeeld de houten muziekinstrumenten, puzzels, auto's of  een telraam een mooie aanvulling op elke kinderkamer of speelkamer. Maar ook in de keuken of woonkamer staat het heel gezellig. Zo kan er naar hartenlust gebouwd,  gepuzzeld, muziek gemaakt en tellen , terwijl jij je kunt bezighouden met andere dingen.

Houten speelgoed voor je kleintje

Zo gauw je baby kan kruipen, gaat hij of zij op ontdekkingsreis. Alles in huis of in de tuin is interessant en dat is niet altijd even handig. Met het houten speelgoed van Musthav-es kan je dreumes uren vooruit. We hebben een ruim assortiment: van muziekinstrumenten tot auto’s en van Little Dutch Ocean rammelaar tot telramen en puzzels. Zo zit er altijd iets bij wat je kindje leuk vindt. Wist je dat houten speelgoed helpt met de ontwikkeling van je baby? Door de eenvoudige vormen en kleuren gaan ze zelf aan de slag met hun verbeelding en bedenken ze steeds weer nieuwe creatieve oplossingen. Omdat het warm aanvoelt en een beetje gewicht heeft, worden meerdere zintuigen aangesproken. Het stapelen, bouwen en sorteren van het houten speelgoed is bovendien goed voor de motoriek. Zo heeft je kleintje niet alleen uren speelplezier, maar is het spelen met houten speelgoed ook nog eens heel leerzaam. Is je kind toe aan ander speelgoed? In ons assortiment hebben we speelgoed voor elke leeftijd. Houdt je kind meer van knutselen en tekenen? Geen probleem, want Musthaves heeft ook Verven met Water of Placemats die herkleurblaar zijn, in het assortiment.

Bestel houten speelgoed bij Musthav-es 

Ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeautje voor je baby, peuter of kleuter? Of is het tijd voor nieuw speelgoed? Je bestelt het houten speelgoed heel eenvoudig op Musthav-es.nl . Vanaf €50 gratis bezorging. Gratis feestelijk verpakt.