🚚 Verzending binnen 24 uur / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Knuffels

De knuffel is er voor altijd. Dag en nacht! Speelgoed dat kinderen in alle omstandigheden trouw blijft en troost biedt. Ruim assortiment. Vanaf hun geboorte slapen baby's graag met een knuffel, omdat ze zo lekker zacht zijn en snel hun geur opnemen. Zo geven ze een vertrouwd gevoel aan je baby'tje en slaapt hij of zij veel makkelijker in. Bij Musthav-es vind je een groot assortiment babyknuffels voor jongens en meisjes. Of je nu op zoek bent naar grote of kleine babyknuffels, knuffeldoekjes  bij Musthav-es slaag je gegarandeerd!

 


Een kraamcadeautje - cadeau box  zelf samen stellen? Dat is mogelijk ! Ga naar --> Stel je eigen box samen

Happy Horse in de webshop

Door deze geweldige kwaliteiten kun je Happy Horse in de online shop van Musthav-es vinden. Er zijn diverse producten van Happy Horse , alle even zacht en comfortabel voor je baby. Er is ontzettend veel keuze qua diersoorten. Zo heb je de keus uit aapjes , eendjes, varkentjes, konijntjes, koetjes en nog veel meer. De hele dierenwereld is vertegenwoordigd in de collectie. Wanneer je dus een knuffel van Happy Horse gaat kopen, heb je zeker het lievelingsdier van je kind te pakken.

Knuffels

Vanaf hun geboorte slapen baby's graag met een knuffel, omdat ze zo lekker zacht zijn en snel hun geur opnemen. Zo geven ze een vertrouwd gevoel aan je baby'tje en slaapt hij of zij veel makkelijker in. Bij Musthav-es vind je een groot assortiment babyknuffels voor jongens en meisjes. Of je nu op zoek bent naar grote of kleine babyknuffels, knuffeldoekjes

Knuffeldoekjes

Als je eenmaal een geschikt exemplaar gevonden hebt, dan verliest je kleintje hem nooit meer uit het oog: een knuffeldoekje of tutpoppetje! Knuffeldoekjes zijn namelijk niet alleen heel leuk om mee te knuffelen en spelen, ook als decoratie op de babykamer zijn ze heel geschikt. De tutpopjes zijn gemaakt van zachte stofjes en zijn zo vormgegeven dat zelfs de allerkleinste handjes kunnen genieten van al het leuks dat het knuffeldoekje te bieden heeft.

Knuffels Online Bestellen

Bij Musthav-es vind je knuffels van verschillende merken en verschillende karakters. Zo hebben we grote en kleine babyknuffels van Nijntje, Little Dutch, Happy horse, Funnies en nog veel meer. 

Je kan gemakkelijk online baby knuffels bestellen bij Musthav-es. Wil je graag advies op maat of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.We helpen je graag verder!
Vanaf €50 euro gratis verzending.
Gratis feestelijk verpakt
Binnen 48 uur verzonden