🚚 Verzending binnen 24 uur / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Speentjes

Een fopspeen wordt gebruikt om de zuigbehoefte van de baby te stillen. De spenen zijn opgedeeld in verschillende leeftijdscategorieën, waardoor het gemakkelijk zoeken is welke voor jouw kindje goed is. 

Wij hebben een paar te gekke merken in ons assortiment waaronder de hippe Bibs spenen uit Denemarken en de Difrax die is symmetrisch, wat je baby snel herkent en eenvoudig zal accepteren. Bestel snel en eenvoudig online op Musthav-es.nl

Bibs fopspeen


Difrax


Frigg fopspeen

Fopspeen voor de baby

Baby's hebben van nature een grote zuigbehoefte. Door krachtig te zuigen, zorgen ze er namelijk voor dat de melkproductie van de moeder op gang komt. Borstvoeding geven is niet altijd of soms helemaal niet mogelijk en een fopspeen kan dan de troost bieden die het kindje nodig heeft.

Bibs speen

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen! De schattige bibs fopspenen uit Denemarken. Daar zijn ze al bijna 50 jaar een hit. Deze hippe spenen zijn gemaakt van 100% natuurlijke rubber. Ook zijn ze 100% BPA vrij. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende natuurlijke kleuren: Coral, Sage Night / Groen, Cloud /lichtgrijs en nog veel meer. Verder hebben we alle maten beschikbaar:

  • Bibs Maat 1 is geschikt voor 0-6 maanden;
  • Bibs Maat 2 voor 6-18 maanden en;
  • Bibs Maat 3 vanaf 18+ maanden.

We zien vaak dat ouders het leuk vinden om meerdere sets tegelijk te kopen. Dat komt omdat de Bibs fopspenen relatief goedkope spenen zijn.  Zo kun je bij iedere outfit een bijpassende speen kiezen. Ideaal! Bekijk snel de collectie en kies jouw favoriete set!

Difrax speen

Difrax fopspenen bieden niet alleen de rust en troost die je kindje nodig heeft, de speen heeft ook een aantal voordelen in vergelijking met duimzuigen. Zo is een Difrax speen bijvoorbeeld beter voor de tanden dan duimen en is het gebruik van een fopspeen ook hygiënischer. Difrax spenen zorgen ervoor dat je baby lekker rustig in slaap valt en het kindje zal minder snel op de buik draaien met een speentje in zijn of haar mond. Bovendien is het afleren van het gebruik van een speen een stuk makkelijker dan wanneer het kind gewend is om op de duim te zuigen.

Difrax speen is de oplossing 

Een gillend kind in de supermarkt, een jengelende baby in het vliegtuig, een heftige huilbui in een volle wachtkamer; krijg je het al warm? Echte crisissituaties zijn het natuurlijk niet, maar grote kans dat het wel zo voelt voor jou als ouder. Door altijd één of (voor de zekerheid) meerdere Difrax spenen bij de hand te hebben, lukt het je vaak wel om in deze lastige situaties de troost te bieden die je kindje op dat moment nodig heeft. Een speenkoord is in dit soort gevallen ook ideaal om het speentje onderweg niet te verliezen.

Verschillende soorten spenen

Fopspeentjes zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo verkopen we leuke Nijnje speentjes van Difrax, maar zijn er ook schattige speentjes met 'I love mama' erop. Let goed op de verschillende leeftijden die staan aangegeven bij de speentjes. De speentjes die geschikt zijn voor kindjes tussen de 0 en 6 maanden zijn namelijk kleiner dan de spenen voor kinderen vanaf 12 maanden.

Speentje die de ontwikkeling van tong- en kaakspieren stimuleert

De Difrax Dental speen is een speen die de ontwikkeling van de tong- en kaakspieren en het gehemelte van je baby stimuleert. De speen heeft een andere vorm dan de natuurlijke vorm van de Natural fopspeen van Difrax. Voordeel van de Natural fopspeen is dat deze natuurlijker zal aanvoelen voor je kindje, maar daarentegen is de vorm van de Dental speen weer beter voor het gebit.

Frigg speentjes

De spenen van Frigg zijn verkrijgbaar in twee materialen silicone en natuurrubber. Silicone heeft een witte/doorzichtige kleur, het materiaal voelt stugger en steviger aan. Een siliconen speen scheurt minder snel dan een natuurrubberen speen en gaat dus langer mee. Silicone spenen veroorzaken minder snel een allergische reactie en de speentjes zijn geur- en smaakloos. De spenen kunnen gesteriliseerd worden met kokend water of stoom, waardoor ze erg hygiënisch zijn. 
Wij verkopen daarom alleen maar Silicone spenen van Frigg

Frigg Fopspeen maten 

Frigg fopspenen bestaan uit 2 maten.
* maat 1 - 0-6 maanden
* maat 2 - 6-12 maanden