🚚 Verzending binnen 24 uur / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Opblaasbare Zwembaden

Deze prachtige Swim Essentials zwembaden met unieke print is ideaal voor je baby deze zomer. Dit opblaasbadje is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 0 jaar en is perfect om je baby wat verkoeling te geven tijdens de warme maanden. Tevens zal je baby stralen dankzij het unieke en hippe Swim Essentials design dat het opblaasbare zwembad bevat.
Verschillende maten verkrijgbaar zoals: Zwembad 60 cm | Zwembad 100 cm | Zwembad 150 cm

Swim Essentials Opblaas zwembaden

Swim Essentials maakt je tuin deze zomer compleet met een prachtige opblaas zwembad! Een unieke print op elk opblaasbaar zwembad zorgt ervoor dat je kinderen zullen stralen terwijl ze genieten van het waterplezier. Swim Essentials heeft voor alle leeftijden opblaasbare zwembaden in verschillende maten.

Swim Essentials Baby zwembaden

De allerkleinste opblaaszwembaden van Swim Essentials zijn geschikt voor baby’s. Kleine ronde zwembaden met een diameter van 60 cm zodat zelfs de allerkleinsten kunnen genieten van wat verkoeling tijdens het warme weer. Elk baby zwembad is voorzien van een uniek Swim Essentials design en zorgt ervoor dat je baby zal stralen deze zomer! De Swim Essentials babyzwembadjes bevatten 2 ringen en worden gevuld met 15 liter water.

Swim Essentials Kinderzwembaden

Wanneer je kindje te oud of groot is geworden voor een babyzwembadje, heeft Swim Essentials kinderzwembaden ontworpen met unieke designs. Ronde zwembaden met twee of drie ringen met een diameter van 100 cm of 150 cm en elk voorzien van een uniek Swim Essentials design. Hierbij is gekozen voor uitspringende en rustige designs, zodat er voor iedereen wat wils bijzit. Je kindje zal stralen deze zomer in je Swim Essentials kinderzwembad!

Laat de zomer maar beginnen met de Swim Essentials opblaas zwembaden! Een rond zwembad met een uniek design waarin je kinderen zullen stralen deze zomer!