🚚 Verzending binnen 24 uur / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Opblaasbare Zwemzitjes

De eerste ervaring met waterplezier zal dankzij de Swim Essentials baby float een leuke en veilige zijn. De baby swim floats zijn leuk voor zowel jongens als meisjes. Je baby zal de show stelen in het zwemband dankzij het unieke en typerende Swim Essentials design! De baby zwemband is voorzien van 4 luchtkamers, waardoor het product heel veilig is. De baby float is gemakkelijk in gebruik en biedt nog voldoende bewegingsvrijheid voor je baby zonder dat hij of zij eruit kan klimmen.

Swim Essentials baby floats

Voor elke baby heeft Swim Essentials de perfecte baby float ontworpen! Onze baby floats zijn geschikt voor kinderen van 0-1 jaar met een maximaal gewicht van 11 kg. Over het design van elke baby zwemband heeft Swim Essentials uitvoerig nagedacht, zodat er voor elke baby dé perfecte baby float bij zit. Zo kan je kindje op een leuke en veilige manier kennismaken met zijn of haar eerste waterplezier. Elke baby float bevat een uniek Swim Essentials design en zal ervoor zorgen dat je baby de show steelt deze zomer!

Baby zwemzitje 

Elke Swim Essentials baby float is uitvoerig voor, tijdens en na de productie getest op veiligheid en schadelijke chemicaliën. Hierdoor voldoet elke baby zwemband van Swim Essentials aan de strengste Europese wet- en regelgeving. Zo zorgen we er bij Swim Essentials voor dat iedereen onbezorgd kan genieten van de zomer en afkoeling in het water! Ook hebben we er bij Swim Essentials voor gezorgd dat wanneer je fan bent van een bepaald design, dat je die ook kunt blijven dragen wanneer je kindje groter wordt. Zo zijn de designs afgestemd op elkaar en kun je dus naast de Swim Essentials baby floats bijvoorbeeld Swim Essentials Zwembandjes of Zwembanden kopen met hetzelfde design!