🚚 Verzending binnen 24 uur / Vanaf €50 gratis verzending / Gratis ophalen in Vlijmen

Zwembandjes

Je kindje op een veilige en stralende manier laten genieten van het zwembad? Dit doe je met de zwembandjes van Swim Essentials! De Swim Essentials zwembandjes hebben een stralend hip design en dit zorgt ervoor dat je kindje zeker opvalt in het zwembad. 
Verschillende designs en leeftijdscategorieën van 0-2 jaar en 2-6 jaar.

Swim Essentials Zwembandjes

Swim Essentials heeft de meest unieke zwembandjes ontworpen voor alle kinderen tussen de 0 en 6 jaar oud. Uitspringende designs, kwalitatief de best geteste zwembandjes en vrij van schadelijke chemicaliën. Dat maken de Swim Essentials zwembandjes de juiste keuze voor jouw kind! Bij de ronde zwembandjes is onderscheid gemaakt in twee leeftijdscategorieën: 0-2 jaar en 2-6 jaar. Bij de zwembandjes 0-2 jaar is het geschikte gewicht van je kindje 0-15 kg en bij de zwembandjes 2-6 jaar is het geschikte gewicht 15-30 kg. De zwembandjes zijn zowel voor, tijdens als na de productie getest en voldoen hierdoor aan de strengste Europese wet- en hiermee zijn het dus de best geteste zwembandjes op de markt.

Best geteste zwembandjes op de markt

Alle Swim Essentials zwembandjes bevatten een uniek design met een gave print, zoals de kenmerkende Swim Essentials panterprint of camouflageprint. Bovendien zijn alle designs aansluitend bij onze andere categorieën, zoals de Swim Essentials baby floats of zwembanden. Ook is ervoor gezorgd dat we voor zowel meisjes als jongens diverse keuzes hebben in zwembandjes. Het uitlichten waard zijn onze Swim Essentials 3D Zwembandjes Dinosaurus 2-6 jaar. Deze zwembandjes zijn de enige 3D zwembandjes in heel Europa die voldoen aan de strengste Europese eisen!